Aar Hotel & Spa Janinë

Njihuni tonë hotel

Në një peizazh të gjelbër nën qiellin blu, është ruajtur nga malet parajsë Janinës për Aar Hotel & amp; Spa .

Egjiptianët e lashtë e quajtur parajsë e tyre Aar. Ata besonin se kjo ishte një fushë e gjerë me bimësi të pasur rrethuar me mure me shumë porta dhe përshkohet nga një lumë i madh. Ka jetonin shpirtrat.

Ne e krijuam këtë parajsë për të ofruar një vendpushim relaksuese për vizitorët e Janinës, të cilët dëshirojnë të gëzojnë qetësi dhe ajër të pastër.

Ashtu si çdo parajsë Aar Hotel & amp; Spa ofron një pamje unike në dimër, si ajo përmbytur nga liqeni sezonale të Vrellis, ku numër i madh i shpendëve pushimi në ujërat e saj. Në verës shumë nga lejlekët fluturojnë me Theis figurë bardh e zi para parajsë tonë, duke ofruar një spektakël impressing.

vizitorët tanë të plotësisht përfitojnë nga pozita e privilegjuar e hotelit. Në mënyrë të veçantë Aar Hotel & amp; Spa është e vendosur në hyrje të Janinës, që e bën të lehtë rrugën për të gjetur atë dhe qasje në qendër shumë.

Në të njëjtën kohë kjo është vetëm 6 klm larg nga kryqëzimin e Egnatia që të çon në Parga, Igumenica, Metsovo dhe Selanik. Vlen të përmendet se teatri antik i Dodonës është vetëm disa minuta larg nga hoteli. Prova e parë për ekzistencën e Oracle të Dodonës, si një vend i adhurimit, është vendosur rreth 2600 B.C .. Është Oracle vjetër e Greqisë. Legjenda thotë se dy pëllumba fluturoi nga Thieves e Egjiptit. Ai u ul në Libi, ku tempulli i Zeusit është ndërtuar, dhe të tjera erdhi për të Dodonës, ku Oracle është themeluar.

Aar Hotel & amp; Spa është ndërtuar me lidhje me natyrën, pa shkak të mungesës së comforts moderne. Ajo përbën një tërheqje për accomondation shkëlqyer, gastronomi të jashtëzakonshme dhe relaksim në banjë. Kjo është një parajsë e vërtetë për adhuruesit e natyrës.

Shijoni enët e shijshme e Chef, të pushojnë në pishinë të ndezur dhe të gëzojnë shërbime spa.

Stafi ynë është gjithmonë i gatshëm për të kënaqur dëshirat tuaja dhe e bën qëndrimi juaj paharrueshme.