EKSPERIENCA

Vizitorë Të Rinj

Hotel & Spa Aar është vendimi i duhur për pushime familjare për shkak të ambienteve dhe shërbimeve që ofrojmë.

Prandaj kemi ndërtuar një hapësirë dedikuar posaçërisht vizitorëve të rinj. Në pjesën e jashtme të hotelit tonë do të gjeni lisharëse, kolovajzë, kala prej druri dhe shumë lodra të tjera.

Në verë vizitorët e vegjël mund të luajnë në pishinën e cila ndodhet në ambientet e jashtme të hotelit dhe ka thellësi shumëtë vogël. Ajo është ndëtuar posaçërisht për fëmijë.

Sapo të qeshë dielli përgatiteni fëmijën tuaj për orë të tëra loje dhe hareje!