Blog Aar Hotel & Spa

Ενημερωθείτε για τρέχουσες προσφορές του Aar Hotel & Spa, προτάσεις για την περιοχή μας και εκδηλώσεις στα Ιωάννινα.

AAR Hotel και ηλεκτρικά αυτοκίνητα

AAR Hotel και ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Ως κάποιος που οδήγησε ένα Suzuki Jimny του 2005 το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου, η απόκτηση των κλειδιών ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου με έκανε να νιώσω σαν να ανταλλάσσω ένα Ericsson για ένα iPhone. Νωρίτερα αυτό το μήνα, ταξίδεψα στα μαγευτικά Γιάννενα για ένα εβδομαδιαίο ταξίδι στην ευρύτερη περιοχή, όπου οδήγησα ένα Audi E-Tron Sportback του 2020 στα Ζαγοροχώρια.

Περισσότερα
Πάσχα στα Γιάννενα

Πάσχα στα Γιάννενα

Λίγες μέρες έμειναν για το φετινό Πάσχα και ακόμα δεν έχεις αποφασίσει που θα το περάσεις. Είναι μια δύσκολη απόφαση μέχρι να πέσουν στο τραπέζι των οικογενειακών διαπραγματεύσεων τα Ιωάννινα! Η ιδέα ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους ξεκινώντας το ταξίδι του μυαλού και της ψυχής μέσα από τις εικόνες της κυρά Φροσύνης και του Αλή Πασά… αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή!

Περισσότερα
Φοιτητική ζωή στα Γιάννενα!

Φοιτητική ζωή στα Γιάννενα!

Και ξαφνικά διαπιστώνεις ότι το άγχος σε έχει σκοτώσει, αλλά και το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που επιθυμείς…Δεν πέρασες Αθήνα, ούτε Θεσσαλονίκη, ίσως η «γκρίνια» του πατέρα ξεκινήσει για εκείνη την ήμερα που έλειψες από το φροντιστήριο και εν τέλει έχασες και τα μόρια… Όπως καταλαβαίνεις η φοιτητική σου ζωή ξεκινάει από την στιγμή που ήρθαν τα αποτελέσματα και πλέον είναι στο μυαλό σου ότι σχετίζεται με τα Γιάννενα… Συγχαρητήρια, λοιπόν, μπορεί να μην ήταν η σχολή της επιλογής σου, ίσως και όχι αλλά δεν αλλάζει το γεγονός. Είσαι στην ομορφότερη πόλη της Ελλάδος και όχι μόνο…

Περισσότερα
Οδοιπορικό στα Μοναστήρια των Ιωαννίνων

Οδοιπορικό στα Μοναστήρια των Ιωαννίνων

Η Ελλάδα της παράδοσης και της Ορθοδοξίας γίνεται συνεχώς ένα σημείο αναφοράς ανακαλύψεων και αποκαλύψεων διάφορων μνημείων πολιτιστικής και θρησκευτικής κληρονομιάς. Το Άγιον Όρος, το λίκνο της Ορθοδοξίας παγκοσμίως είναι το χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της κληρονομιάς, αλλά δεν είναι το μοναδικό υπόδειγμα της Βυζαντινής και μετα-Βυζαντινής κληρονομιάς της οποίας ανάδοχος λαός σήμερα είναι ο ελληνικός. Η νήσος των Ιωαννίνων, το γνωστό νησάκι της κυρα Φροσύνης, μέσα στη λίμνη Παμβώτιδα είναι ένα μικρό Άγιο Όρος. Ο λόγος είναι τα 7 μοναστήρια που υπάρχουν στην μικρή έκτασή της.

Το γνωρίζατε; Είναι άλλη μια αφορμή για να επισκεφθείτε τα πανέμορφα Ιωάννινα.

Περισσότερα
Χριστούγεννα στα Γιάννενα!

Χριστούγεννα στα Γιάννενα!

Ένα χριστουγγενιάτικο δέντρο αναδύεται από το δάσος της Πίνδου, λάμπει σαν αστέρι και ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα δέντρα του βουνού. Η θέλησή του για ζωή ξεπερνάει τις δυσκολίες του χιονιά και μετατρέπει τον κίνδυνο σε απόλαυση. Η φύση το συνοδεύει σε αυτές τις γιορτές για να δημιουργηθεί ένας συνδυασμός που τον έχεις ανάγκη. Είναι η χριστουγεννιάτικη εκδρομή σου στα Γιάννενα. Στην πόλη που λάμπει σαν το αστέρι της Πίνδου: Την φύση της.

Περισσότερα