BLOG

Παιδικό Πάρτυ στο Aar Hotel & Spa!

Παιδικό Πάρτυ στο Aar Hotel & Spa!

Στο Aar Hotel & Spa οι μικροί μας φίλοι έχουν πάντοτε προτεραιότητα!

O χώρος της εξωτερικής πισίνας, που διαθέτει και παιδική πισίνα, η παιδική χαρά ακριβώς δίπλα, η εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, καθώς και ο χώρος του εστιατορίου Sen5es, μπορούν να παραχωρηθούν ολόκληρα ή τμηματικά, για να διοργανώσετε ένα ξεχωριστό πάρτυ για τα παιδιά σας!

Ποια είναι η βασική μας επιδίωξη στο Aar Hotel & Spa;
Τα παιδιά σας να νιώσουν ελεύθερα και να χαρούν με την παρέα τους όσο περισσότερο μπορούν!

Γιατί να επιλέξετε το ξενοδοχείο μας για το παιδικό πάρτυ του παιδιού σας;
Γιατί το ξενοδοχείο μας βρίσκεται τοποθετημένο σε ήσυχη περιοχή, μακριά από τη φασαρία της πόλης και προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε όλους τους γονείς. Ο ειδικά διαμορφωμένος για παιδικές δραστηριότητες χώρος, το καταρτισμένο προσωπικό του ξενοδοχείου μας, καθώς και το φυσικό τοπίο προσφέρουν στους μικρούς μας φίλους ξεγνοιασιά και σε εσάς την ασφάλεια και τη χαλάρωση που αποζητάτε! Τα παιδιά σας έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τους φίλους τους και να διασκεδάσουν δίπλα στην πισίνα. Όσο για το παιδικό μενού, προσφέρεται πάντα προσεγμένο και ολόφρεσκο, καθώς προετοιμάζεται στο χώρο μας εκείνη τη στιγμή και από ειδικό chef. Και το ποιο σημαντικό; Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη μας τα οικονομικά δεδομένα της μέσης ελληνικής οικογένειας, φροντίσαμε να διαμορφώσουμε έναν ειδικό τιμοκατάλογο για τα παιδικά πάρτυ με μεγάλο εύρος τιμών, για να διαλέξετε το πακέτο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις επιθυμίες σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να διαμορφώσετε τις δραστηριότητες και να διαλέξετε το μενού που εσείς επιθυμείτε! Κάντε κάτι διαφορετικό και προσφέρετε στα παιδιά μια μοναδική εμπειρία με ατελείωτο κέφι και παιχνίδι, παρέα με τους φίλους τους!