ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Εξωτερικη Πισινα

Την πρώτη εντύπωση των επισκεπτών μας κλέβει η όμορφη πισίνα που κοσμεί την είσοδο του Aar Hotel & Spa, η οποία έχει καθιερωθεί πλέον ως το σύμβολο άφιξης στα Ιωάννινα.

Αυτή η μικρή όαση στολίζει τον υπαίθριο χώρο του ξενοδοχείου μας όλο το χρόνο, ενώ το καλοκαίρι αποτελεί μία ανάσα δροσιάς για τους επισκέπτες αλλά και για τους ίδιους τους κατοίκους των Ιωαννίνων.

Όταν ο ήλιος καίει, απλώστε το κορμί σας στις άνετες ξαπλώστρες μας, απολαύστε δροσιστικά ροφήματα και μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα απολαυστικά και χορταστικά σνακ που διαθέτει το εστιατόριο μας. Κοντά μας θα νιώσετε την απόλυτη relaxing εμπειρία με φόντο το καταπράσινο τοπίο των γύρω βουνών.

Φυσικά έχουμε φροντίσει και για τους μικρούς επισκέπτες μας δημιουργώντας έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο για παιδιά, ώστε να έχουν κι αυτά την ευκαιρία να δροσιστούν και να παίξουν με το νερό στην πισίνα του ξενοδοχείου μας.

Όταν ο ήλιος πέφτει, η συντροφιά των αστεριών σε συνδυασμό με το φωτισμό της εξωτερικής μας πισίνας κάνουν την ατμόσφαιρα ακόμα πιο ειδυλλιακή.

Ώρες λειτουργίας

Η εξωτερική πισίνα του Aar Hotel & Spa λειτουργεί κατά τους καλοκαιρινούς μήνες:

11:00 - 20:00