BLOG

Χριστούγεννα στα Γιάννενα!

Χριστούγεννα στα Γιάννενα!

Ένα χριστουγγενιάτικο δέντρο αναδύεται από το δάσος της Πίνδου, λάμπει σαν αστέρι και ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα δέντρα του βουνού. Η θέλησή του για ζωή ξεπερνάει τις δυσκολίες του χιονιά και μετατρέπει τον κίνδυνο σε απόλαυση. Η φύση το συνοδεύει σε αυτές τις γιορτές για να δημιουργηθεί ένας συνδυασμός που τον έχεις ανάγκη. Είναι η χριστουγεννιάτικη εκδρομή σου στα Γιάννενα. Στην πόλη που λάμπει σαν το αστέρι της Πίνδου: Την φύση της.

Τα Χριστούγεννα μετά από αυτή την εκδρομή δεν θα είναι ποτέ ίδια. Οι αναμνήσεις πάντα θα γυρνούν εδώ, στα Ζαγοροχώρια και το Πάπιγκο, στα ομορφοστολισμένα Γιάννενα, στις χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και στην μαγευτική ιστορία που ξετυλίγεται σε κάθε στενό και σε κάθε χωριό των Ιωαννίνων. Εδώ που το κατάλευκο χιόνι είναι αληθινό, όπως οι άνθρωποί μας. Κι όμως είναι μόνο μερικοί λόγοι...μιας και η αλήθεια κρύβεται στην εμπειρία!

Μια πόλη γεμάτη φώτα!

Μια βόλτα στους πεζόδρομους της πόλης είναι αρκετή για να σε βάλουν στο κλίμα. Οι Γιαννιώτες έχουν φαντασία και δημιουργούν διαφορετικό φωτισμό και στολισμό σε κάθε πλάτος και μήκος της πόλης. Όλα ξεκινούν από τους κεντρικούς δρόμους για να φτάσουμε στη πλατεία Πάργης και στην κεντρική πλατεία όπου κορυφώνεται ο συνδυασμός γούστου και τεχνολογίας. Μια ατμόσφαιρα βγαλμένη από παραμύθι περιμένει μικρούς και μεγάλους να χαμογελάσουν και να διασκεδάσουν γιορτάζοντας την γέννηση του Θεανθρώπου και τον ερχομό του νέου έτους. Τα καταστήματα βάζουν τα γιορτινά τους και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους Γιαννιώτες και στους επισκέπτες τους.

Το αστέρι στο αστέρι...

Η αστερούπολη είναι μια παραμυθένια πόλη μέσα στην πόλη των Ιωαννίνων, δίπλα στη λίμνη Παμβώτιδα. Μια όαση σοκολάτας ξετυλίγεται από το εργοστάσιο σοκολάτας της αστερούπολης, μουσική σκηνή, δημιουργική απασχόληση και πρωτίστως χριστουγεννιάτικο κλίμα που θα κάνει τα παιδιά σας να λατρέψουν ακόμη περισσότερο τα Γιάννενα και εσείς να γίνετε πάλι μικροί... Πλανητάριο, πατινάζ και καταρράκτης σοκολάτας συνθέτουν το παζλ του ψυχαγωγικού πάρκου κάνοντας τα Χριστούγεννα στην Ήπειρο αξέχαστα. 

Ζαγοροχώρια

Ήρθε η ώρα για καφέ, ένας ελληνικός είναι ότι πρέπει στο κεντρικό Ζαγόρι. Η συνέχεια είναι μια συνάντηση φύσης και ανθρώπου. Το Πάπιγκο αποτελεί ένα πραγματικό θαύμα της ηπειρώτικης φύσης. Η δρακόλιμνη αποτελεί τον καθρέφτη που ενώνει το βουνό με τον ουρανό. Η χαράδρα του Βίκου και ο ποταμός Βοϊδομάτης παραμένουν all time classic προορισμοί. 

AAR Hotel

Αν υπάρχει ένας προορισμός που κάνει την διαφορά είναι το ξενοδοχείο σας. Η απόλαυση συναντάει το καλό φαγητό και δωμάτια γεμάτα παροχές με γνώμονα την ψυχαγωγία του επισκέπτη. Συνδρομητική τηλεόραση, άνετοι χώροι, υπηρεσίες ευεξίας και φυσικά υψηλή αισθητική που ¨παντρεύει” τοπίο και υπηρεσίες. Λένε ότι τα Γιάννενα είναι ο ιδανικός προορισμός τον χειμώνα. Εμείς θα συμφωνήσουμε μαζί τους και ιδιαιτέρως για τα Χριστούγεννα. Εξάλλου είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να γνωρίσει κάποιος τα Γιάννενα και για τους θερινούς μήνες μιας και θα ανακαλύψει κάθε ευκαιρία και πρόσβαση που δίνει η ευρύτερη περιοχή. Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά, γιατί θα είναι στα Γιάννενα. Οι άνθρωποι του AAR Hotel είναι στη διάθεσή σας για να οργανώσετε την εκδρομή σας στα Γιάννενα με τον τρόπο που εσείς φανταστήκατε... Η συνέχεια επί της Ηπείρου...