BLOG

Ιονία Οδός: Πρώτη στάση "AAR Hotel"

Ιονία Οδός: Πρώτη στάση "AAR Hotel"

Η δυτική Ελλάδα κάνει σταθερά και μεγάλα βήματα που την φέρνουν πιο κοντά στα ευρωπαϊκά πρότυπα. Τα Ιωάννινα είναι το επίκεντρο αρκετών εξελίξεων με το κομμάτι των υποδομών να είναι στην πυραμίδα αυτής της αναβάθμισης. Η Ιονία Οδός δεν είναι άλλη μια τυπική κατασκευή οδοποιίας, αλλά ένα έργο που απλοποιεί τομείς όπως είναι ο τουρισμός, οι μεταφορές, η ασφάλεια και η ανάπτυξη των νέων θέσεων εργασίας.

Το AAR Hotel έχοντας πάντα στο επίκεντρο την καλύτερη εξυπηρέτηση των ανθρώπων που το επιλέγουν για την διαμονή τους έχει επιλέξει το πιο κομβικό σημείο του έργου, μιας και βρίσκεται μόλις 500 μέτρα από την Ιονία Οδό. Αποτελεί την πρώτη επιχείρηση στην είσοδο της πόλης και την καλύτερη ευκαιρία για να γνωρίσει κάποιος τα μνημεία των Ιωαννίνων, διάσημα μαγαζιά της πόλης, μέρη που είναι δημοφιλή σε όλη την Ευρώπη και πάνω απ' όλα να απολαύσει κορυφαίες υπηρεσίες εντός του ξενοδοχείου.

Η Ιονία Οδός έχει μήκος 196 χιλιόμετρα ξεκινώντας από το Ρίο. Περνώντας από το μεγαλύτερο έργο της δυτικής Ελλάδας, την Γέφυρα, ξεκινάει το ταξίδι των 196 χιλιομέτρων με δυο λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση και αμερικάνικου τύπου διαχωριστικό. Το έργο, επίσης, περιλαμβάνει 133 κάτω και άνω διαβάσεις, 4 σήραγγες και 24 γέφυρες. Επιπροσθέτως υπάρχουν 19 ανισόπεδοι κόμβοι και 5 ΣΕΑ.

Το βασικό πλεονέκτημα της Ιονίας Οδού είναι η ασφάλεια. Η διαδρομή μέσω Μεσολογγίου, Αγρινίου, Πρέβεζας, Άρτας κ.ο.κ θα είναι παρελθόν τον Μάϊο του 2017. Οι οδηγοί θα μπορούν να απολαμβάνουν έναν από τους πιο ασφαλείς δρόμους της Ευρώπης, υψηλής τεχνογνωσίας και ποιότητας. Κάθε χιλιόμετρο θα είναι απόλαυση για τον οδηγό που θα θελήσει να επισκφθεί τα Ιωάννινα, ενώ ο χρόνος διαδρομής θα μειωθεί δραστικά κάνοντας το ταξίδι περισσότερο ξεκούραστο.

Οι ταξιδιώτες εκ Πελοπονήσσου και Αττικής θα μπορούν να απολαμβάνουν μια διαφορετική διαδρομή από την συνηθισμένη. Το φυσικό κάλλος της περιοχής θα τονίζεται σε συνδυασμό με την ποιότητα του άξονα. Επίσης, θα πρέπει να τονισθεί ότι ο τουρισμός στις περιμετρικές περιοχές θα διευκολυνθεί σε επίπεδα που σήμερα αποκλείονται. Για παράδειγμα, η παραμονή σας σε επίπεδο σαββατοκύριακου θα γίνει πιο εύκολη εξαιτίας της χρονικής πολυτέλειας που, πλέον, προσφέρεται.

Αξίζει να σημειωθεί, όσον αφορά το έργο, η σήραγγα της Κλόκοβας. Η διάνοιξη της δεν είναι ένα απλό έργο που ακολούθησε την συνηθισμένη διαδικασία. Πρόκειται για ένα πανευρωπαϊκό ρεκόρ αφού διανοίχθηκε εντός 13 μηνών “γκρεμίζοντας” μαζί με τους βράχους και κάθε πρόβλεψη, απογειώνοντας τον ρυθμό κατασκευής του έργου. Σε αυτό το σημείο να σας τονίσουμε ότι το πέρασμα από την σήραγγα της Κλόκοβας είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό.

Το 2017 είναι προ των πυλών και η άνοιξη πολύ κοντά μας. Εσείς θα πρέπει να είστε έτοιμοι για μια επίσκεψη στα Γιάννενα που θα σας προσφέρει μια από τις καλύτερες τουριστικές εμπειρίες. Θα πρέπει να θυμάστε ότι όσο ασφαλής κι αν είναι ένας δρόμος απαιτεί την προσοχή του οδηγού και βεβαίως δεν θα πρέπει να ξεχαστείτε στην διαδρομή. Η πρώτη επιχείρηση των Ιωαννίνων είναι το AAR Hotel. Πρόκειται για το πρώτο ξενοδοχείο που θα συναντήσετε με αντάλλαγμα το χαμόγελο και την υπέροχη διαμονή που θα σας προσφέρουμε για άλλη μια φορά...

Πατήστε για να περιηγηθείτε σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στα Ιωάννινα!