ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Εσωτερική Θερμαινόμενη Πισίνα

Είτε επιλέξετε το ξενοδοχείο μας για διακοπές, είτε για επαγγελματικές υποχρεώσεις στα Ιωάννινα, θα είναι μεγάλη παράλειψη εάν δεν αφιερώσετε λίγο χρόνο χαλάρωσης στην εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα που διαθέτει το Aar Hotel & Spa.

Το ξενοδοχείο μας σας παρέχει πετσέτα για την χρήση της πισίνας και εσείς φέρνετε το μαγιό σας και τις παντόφλες σας. Στο χώρο επίσης υπάρχουν αποδυτήρια και ντουζιέρες. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε κολύμπι και απαγορεύονται η βουτιές και ο θόρυβος.

Το spa για θεραπείες, περιποιήσεις σώματος και προσώπου, καθώς και για χρήση Σάουνας / Χαμάμ λειτουργεί 14:00 - 22:00.

Εσείς, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να απλώσετε το κορμί σας στις άνετες ξαπλώστρες και να απολαύσετε ζεστά ροφήματα θαυμάζοντας τη θέα που απλώνεται μπροστά από τη γυάλινη τζαμαρία. Το καλοκαίρι, το καταπράσινο τοπίο που περιστοιχίζει το ξενοδοχείο μας θα σας μεταδώσει τη γαλήνια αύρα του, ενώ το χειμώνα θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώνετε στο ζεστό νερό στους 34ο C παρακολουθώντας ταυτόχρονα να πέφτει έξω το χιόνι!

Ηρεμήστε, απολαύστε και αφήστε μας να σας προσφέρουμε μία μοναδική εμπειρία αναζωογόνησης και χαλάρωσης! Γιατί η διαμονή σας δεν θα πρέπει να είναι απλά παραμονή!

Η εσωτερική πισίνα του spa λειτουργεί 12:00 - 21:00 για τους ενήλικες και για τους μικρούς μας φίλους η χρήση της πισίνας επιτρέπεται 12:00 -17:00 με την επίβλεψη γονέα.

Οι πετσέτες για την χρήση της πισίνας παρέχονται από το ξενοδοχείο, ενώ στον ίδιο χώρο υπάρχουν αποδυτήρια και ντουζιέρες. Για λόγους υγιεινής παρακαλείστε να έχετε μαζί σας το μαγιό και τις σαγιονάρες σας.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε κολύμπι για την δικής σας ασφάλεια και υγεία, ενώ οι βουτιές απαγορεύονται από τον νόμο σε όλες τις πισίνες μικρότερες από 7,6 μέτρα μήκος και ως 1,5μέτρο βάθος λόγω του ότι μπορεί να προκληθεί σπονδυλικός τραυματισμός. Η υγεία και η ασφάλειά σας είναι κύριο μέλημά μας!

Η ηρεμία και η χαλάρωση κυριαρχούν στο χώρο μας και οι επισκέπτες μας υιοθετούν αυτόματα αυτή την στάση με χαρά απολαμβάνοντας ευχάριστες και μοναδικές στιγμές!

Η χρήση της εσωτερικής πισίνας προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ σε όλους όσους διαμένουν στο ξενοδοχείο μας, κατόπιν ραντεβού. Ακόμη, οι εξωτερικοί μας πελάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, κατόπιν ραντεβού, έναντι 8€ για ενήλικες και 5€ για παιδιά. Περιλαμβάνεται ρόφημα όπως καφές, τσάι ή χυμός.

Για θεραπείες, περιποιήσεις σώματος και προσώπου, καθώς και για τη χρήση σάουνας & τζακούζι, το Spa λειτουργεί καθημερινά 14:00 – 22:00 εκτός από τις Δευτέρες και Κυριακές.

Ώρες λειτουργίας

Για Ενήλικες:

Άνοιγμα Πισίνας: 12:00

Κλείσιμο Πισίνας: 21:00

Για Παιδιά

Άνοιγμα Πισίνας: 12:00

Κλείσιμο Πισίνας: 17:00

 

Περισσότερες Πληροφορίες: spa@aarhotel.gr26510 96100