ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Εσωτερικη Θερμαινομενη Πισινα

Είτε επιλέξετε το ξενοδοχείο μας για διακοπές, είτε για επαγγελματικές υποχρεώσεις στα Ιωάννινα, θα είναι μεγάλη παράλειψη εάν δεν αφιερώσετε λίγο χρόνο χαλάρωσης στην εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα που διαθέτει το Aar Hotel & Spa.

Το προσωπικό του ξενοδοχείου μας αναλαμβάνει να σας φροντίσει εξ’ ολοκλήρου.

Θα σας εξοπλίσουμε με μπουρνούζια και αντιολισθητικές σαγιονάρες, καθώς επίσης θα σας παρέχουμε και το δικό σας ντουλαπάκι ώστε να φυλάξετε με ασφάλεια τα προσωπικά σας αντικείμενα αφού αλλάξετε στα αποδυτήρια που βρίσκονται στο χώρο.

Εσείς, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να απλώσετε το κορμί σας στις άνετες ξαπλώστρες και να απολαύσετε ζεστά ροφήματα θαυμάζοντας τη θέα που απλώνεται μπροστά από τη γυάλινη τζαμαρία. Το καλοκαίρι, το καταπράσινο τοπίο που περιστοιχίζει το ξενοδοχείο μας θα σας μεταδώσει τη γαλήνια αύρα του, ενώ το χειμώνα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε βουτιές στους 30ο C παρακολουθώντας ταυτόχρονα να πέφτει έξω το χιόνι!

Ηρεμήστε, απολαύστε και αφήστε μας να σας προσφέρουμε μία μοναδική εμπειρία αναζωογόνησης και χαλάρωσης! Γιατί η διαμονή σας δεν θα πρέπει να είναι απλά παραμονή!

Ώρες λειτουργίας

Άνοιγμα Πισίνας: 10:00

Κλείσιμο Πισίνας: 22:00