EKSPERIENCA

Pishinat e Νgrohta Βrenda Ηotelit

Zgjidhni hotelin tonë për pushime ose detyrime profesionale, por mos harroni të kaloni nga pishina e ngrohtë dhe tërelaksoheni.

Ne ju mundësojmë një robdeshambër, shapka, si dhe një dollap ku të mund të vendosni çfarëdo që mund të keni me vete. Aty ndodhet dhe një dhomë zhveshje.

Lehtësira dhe Shërbime

Mjafton që të rehatoheni në shezlon, të shijoni pijet e ngrohta dhe të admironi pamjen e mrekullueshme që ofrohet nëpërmjet dritareve të xhamta. Gjatë verës peizazhi i gjelbërt që rrethon hotelin tonë do t’ju qetësojë shpirtërisht, ndërsa në dimër do tëkeni mundësi të zhyteni në ujë të ngrohtë ndërkohë që jashtë bie borë.

Relaksohuni dhe na lini ne t’ju ofrojmë një eksperiencëpërtëritje dhe ringjallje. Qëndrimi juaj do të thotë shumë për ne!

Orari

Pishina hapet: 10:00

Pishina mbyllet: 22:00