Parajsa juaj!

Një akomodim modest me ngjyrat e tokës dhe linja të thjeshta mobiliesh, kështu mund të përshkruhen ambientet e brendshme të Hotel & Spa Aar. Dhomat janë të pajisura me dyshekët miqësorë ndaj ambientit me Aloe Vera, çarçafë të butë dhe jastëk Salvini, një kombinim perfekt për pushimin dhe relaksimin që ju nevojitet.

Mjafton të lidhesh me internetin, të zgjedhësh muzikën që të pëlqen dhe shijo aromën dhe shijen e verës Glinavos.

Në qoftë se dëshiron një natë luksi, zgjidh një nga suitat tona dhe zbulo mikpritjen karakteristike të Hotel & Spa Aar!

 • Akomodimi në Janinë
 • Dhomat Aar Hotel & Spa Janinë
 • Dhomat Aar Hotel & Spa Janinë

Dhomat

Shijo eksperiencën e një qëndrimi të këndshëm dhe përfito nga luksi modest i mikpritjes tonë!

 • Suitat Aar Hotel & Spa Janinë
 • Suitat Aar Hotel & Spa Janinë
 • Suitat Aar Hotel & Spa Janinë

Suitat

Për ata të cilët dëshirojnë një shije luksi më tepër, hoteli jonë ofron dy suita spektakolare.

Lehtësira dhe Shërbime

Në mënyrë që të krijonim një ambient miqësor dhe të qetë, ne e kemi pajisur hotelin tonë në bazë të nevojave që kanë biznesmenët dhe turistët.

Hotel & Spa Aar ka parking privat!

Ιnternet pa pagesë

Ne i kemi rregulluar dhomat dhe hapësirat e Hotel & Spa Aar -it në mënyrë që klientët tanë të kenë kudo akses shumë të shpejtë interneti.

Në pajisjet e dhomës përfshihen:
 • Ngrohje – Ajër të Kondicionuar
 • Frigorifer
 • Telefon dhome
 • Internet pa pagesë
 • Tualet
 • TV LED 32’’
 • Ballkon
 • Tharëse Flokësh
 • Kasafortë

Dhoma të veçanta për persona me aftësi të kufizuara

Me një përgjegjësi dhe respekt ndaj shumëllojshmërisë, në bazë të standarteve ndërkombëtare ne kemi ndërtuar dhoma për persona me aftësi të kufizuara. Prioriteti jonë është nevoja e këtyre njerëzve. Këta të ftuar kanë akses në çdo pjesë të hotelit.

Dhomat e veçanta kanë:
 • Ajër të kondicionuar me drejtim qëndror
 • Frigorifer
 • Telefon automatic
 • Wireless pa pagesë
 • Tualet
 • Televizor LED 32 ''
 • Ballkon
 • Tharëse flokësh
 • Kasafortë
Spcifikimet e dhomës:
 • Gjerësia e derës hyrëse: 0.90 m.
 • Gjerësia e korridorit: 2.00 m.
 • Gjerësia e derës së tualetit: 0.90 m.
 • Lartësia e lavamanit: 0.80 m.
 • Lartësia e WC-së: 0.50 m.
 • Lartësia e krevatit: 0.55 m.