Eksperiencat në Hotel & Spa Aar

Hoteli ynë ka një shumëllojshmëri shërbimesh të cilat siguojnë rehati dhe rigjenerim. Zbuloni më poshtë disa nga eksperiencat e ofruara nga Hotel & Spa Aar dhe zgjidhni atë që i përafrohet më shumë karakterit tuaj!

Kafe-Bar në Janinë

Kafe Bar

Kaloni disa minuta relaksi në kafe-barin e hotelit tonë.

Shih më shumë
Restoranti Sen5es

Restoranti Sen5es

Menu e shijshme greke dhe mesdhetare.

Shih më shumë
Bukuri dhe Rehati

Bukuri dhe Rehati

Trajtotje veten me të mirat që të ofron qendra jonë e bukurisë dhe rehatisë.

Shih më shumë
Palestra

Palestra

Një mendje e shëndoshë në një trup të shëndoshë.

Shih më shumë
Pishinë Ε Νgrohtë

Pishinat e Νgrohta Βrenda Ηotelit

Pishinë e ngrohtë për të shijuar notin në dimër! Ajo funksionon normalisht tetor - maj.

Shih më shumë
Pishinë Të Hapur

Pishina në Ambientet e Jashtme

Bëni një zhytje në pishinën që ndodhet në ambientet e jashtme të hotelit.

Shih më shumë
Dhoma e Mbledhjeve

Dhoma e Mbledhjeve

Organizmi i një konference biznesi ose çdo lloj eventi tjetër!

Shih më shumë
Salla Kleopatra

Salla e Vallëzimit Kleopatra

Në një sallë magjepsëse si kjo mund të mbahet çdo lloj eventi.

Shih më shumë
Organizim Dasmash

Organizim Dasmash

Dita më e veçantë e jetës tuaj duhet të jetē pikērisht ashtu si e keni ëndërruar!

Shih më shumë
Vizitorë Të Vegjël

Vizitorë Të Rinj

Bëhuni gati për orë të tëra qejfi.

Shih më shumë
Muaj Mjalti

Muaj Mjalti

Na besoni ne çdo dëshirë dhe ne do t\'jua bëjmë realitet.

Shih më shumë