EKSPERIENCA

Restoranti Sen5es

Sen5es Restaurant

Me shumë kënaqësi do t’ju presim në hapësirën elegante dhe të rehatshme të restorantit tonë.

Ju ftojmë të shijoni menu-në tonë, e cila përfshinë një shumëllojshmëri të ushqimeve greke, mesdhetare dhe verën special të Estate Glinavos.

Lehtësira dhe Shërbime

Ti mund të zgjedhësh midis sallatrave të freskëta, antipastave të shijshme, mish të pjekur, picat, burger-at si dhe omeletat me vezë të freskëta dhe si përfundim, ta mbyllësh me një ëmbëlsirë të shijshme.

Kombinimi i shefit tonë me shumë eksperiencë dhe përbërësve të veçantë, arrin të kënaqi qoftë edhe klientët më tekanjozë.

Ty të mjafton të ulesh, të zgjedhësh vaktin tënd, të shijosh ëmbëlsirën dhe harrohesh në atë pamje mahnitëse, dhe të premtojmë që do ti kënaqim të pesta shqisat e tua!

Orari:

Hapet: 13:00

Mbyllet: 23:00

Restoranti menunë

Zbrisni PDF-në që ndodhet më poshtë dhe lexoni menunë:

Html->link(__d('layout', 'Κατεβάστε τον κατάλογο'), '/files/sen5es-restaurant-en.pdf', array('escape'=>false, 'class'=>'download_pdf', 'target'=>'_blank', 'title'=>__d('layout', 'Εστιατόριο Sen5es Κατάλογος'))); ?>

Menuja e restorantit tonë përfshinë:

  • Antipastat
  • Sallatat e freskëta
  • Menu-në Kryesore
  • Menu-në e ditës
  • Makaronat
  • Listën e verës
  • Ëmbëlsirat