EKSPERIENCA

Organizim Dasmash

Aar Hotel & Spa është me ty në ditën më të lumtur të jetës tuaj!

Ne jemi shumë të gatshëm të diskutojmë me ju kërkesa tëveçanta që mund të keni dhe stilin që doni të mbahet dasma juaj.

Hoteli jonë ju jep mundësinë të zgjidhni menunë e cila do ti përshtatet më shumë stilit të dasmës tuaj. Ne ju sigurojmë se kualiteti dhe duart e arta të kuzhinierit tonë do të jenë një prej gjërave që do të mbeten në kujtesë për mirë në ditën tuaj më tëveçantë!

Pamja spektakolare e pishinës në ambientet Hotel & Spa Aar e jashtme do tëmirëpres të ftuarit dhe stafi jonë do ti shoqërojë ata në sallën e mirëdekoruar për atë natë.

Llambadarët e shndritshëm, dritat e mjegulluara si dhe tavolinat e dekoruara më së miri do të mirëpresin të ftuarit tuaj, dhe të jeni të sigurt se profesionalizmi dhe shërbimi i stafit tonë do t;jumahnisë!

Vera e mrekullueshme Glivanos do t’ju shoqërojë në çdo pjatë tëkësaj nate.

Dita e dasmës tuaj duhet të jetë pikërisht ashtu siç e keni imagjinuar atë!