EKSPERIENCA

Dhoma e Mbledhjeve

Hotel & Spa Aar është në gjendje të marrë përsipër çdo lloj eventi, qoftë formal apo joformal, si psh. mbledhje, seminare, intervista ose prezantime dhe ti kthejë ato në sukses.

Stafi jonë do të jetë në dispozicionin tuaj për çfarëdo nevoje qëmund të keni.

Lehtësira dhe Shërbime


Në të njëjtën kohë ne mund t’ju ofrojmë dhe një pushim ku mund të shërbejmë kafe, pije freskuese etj.

Besoni Hotel & Spa Aar të jeni të sigurt që mbledhja juaj do të jetë një sukses.

Dhoma Përmban:

  • Wireless pa pagesë
  • Dërrasë për shënime
  • Panel për prezantime
  • Projector