EKSPERIENCA

Kafe Bar

Jepini kohë vetës tuaj dhe relaksohuni në Kafe-Bar-ine Hotel & Spa Aar.

Këtu mund të shijosh një kafe, një lëng, një gotë vere, ndërkohë që zgjedh një meze të lehtë ose një ëmbëlsirë të shijshme.

Vendi i këndshëm i kafesë është vendi ideal për takime pune dhe gjithashtu një justifikim i mirë për një ndalesë të vogël në Janinë.

Për ata që janë fans të futbollit ne e kemi pajisur kafe-barin me dy TV satelitorë në mënyrë që të shihni ekipin tuaj të zemrës.

Në dimër ju do të keni mundësinë të shijoni një pije të ngrohtë pranë oxhakut. Gjithashtu mund të bëni një ndalesë të vogël para se të shkoni në një dasmë.

Për qetësinë tuaj ju mund të zgjidhni ta pini kafen tuaj në ballkonin e mrekullueshëm që ofron bar-i jonë.