BLOG

Νέα υπηρεσία! Nova Κανάλια στο ξενοδοχείο μας !

Νέα υπηρεσία! Nova Κανάλια στο ξενοδοχείο μας !

Η παραμονή στο ξενοδοχείο δεν σημαίνει ότι πρέπει να αφήσετε τις αγαπημένες σας συνήθειες. Σαφώς και μια διαμονή συνεπάγεται σε διακοπές ή επαγγελματικές υποχρεώσεις, αλλά είναι δύσκολο να μας λείψουν πράγματα που απολαμβάνουμε καθημερινά. Μια από τις αγαπημένες μας συνήθειες είναι η συνδρομητική τηλεόραση. Οι λόγοι ποικίλλουν και για τον καθένα είναι ξεχωριστοί. Τα Ιωάννινα είναι πανέμορφα και η Ήπειρος δεν μπορεί να εξερευνηθεί με μια μόνο επίσκεψη, αλλά μπορεί να συνδυαστεί και με την....αγαπημένη σας ομάδα!

Το AAR Hotel & Spa διαθέτει τα αθλητικά κανάλια της NOVA, NOVA Sports 1, NOVA Sports 2, NOVA Sports 3, NOVA Sports 4. Έτσι μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο πρωτάθλημα της Superleague από το δωμάτιο σας απολαμβάνοντας ταυτόχρονα το ποτό σας. Γνωρίζουμε ότι δεν μπορείτε να μείνετε μακριά από την ομάδα σας και γι' αυτό τον λόγο σας την φέρνουμε στα Ιωάννινα!

Όπως αναφέρθηκε, η πρόσβαση στα αθλητικά κανάλια της NOVA δεν σταματάει στο πρώτο κανάλι. Θέλουμε οι πελάτες μας να αισθάνονται την απόλυτη ελευθερία επιλογών. Οι φανατικοί ποδοσφαιρόφιλοι που επιθυμούν να παρακολουθούν ξένα πρωταθλήματα θα έχουν την ευκαιρία να δουν ξένο ποδόσφαιρο ανάμεσα από το Euro Cup και τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, όπως είναι το Ολλανδικό, το Γαλλικό, αλλά και το γεμάτο εκπλήξεις Ιταλικό κύπελλο.

Επίσης, έχουμε προβλέψει και για τους φίλους της πορτοκαλί μπάλας. Το πρωτάθλημα μπάσκετ είναι στη NOVA και δεν υπήρχε καμία περίπτωση να αγνοηθεί το περήφανο άθλημα της χώρας μας. Οι αγώνες της Α1 είναι στην διάθεσή σας και θα χαρούμε πολύ να ακούσουμε τις μπασκετικές σας γνώσεις. Μεσοβδόμαδα πραγματοποιούνται οι αγώνες της Ευρωλίγκα. Οι κορυφαίες ομάδες του ευρωπαϊκού μπάσκετ είναι στη διάθεσή σας. Είναι σίγουρο ότι οι άνθρωποι που σας ακολούθησαν στο AAR Hotel & Spa θα σας ευχαριστήσουν για τα 40 λεπτά μπασκετικού θεάματος που δεν έχασαν μακριά από το σπίτι τους. Επιπροσθέτως, για τους πιστούς φίλους του Volley υπάρχει και η Α1 του αθλήματος στα κανάλια της NOVA.

Για τις κυρίες και τις δεσποινίδες, αλλά και για τους άνδρες που δεν παρακολουθούν τα αθλητικά δρώμενα, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να παρακολουθήσουν πετυχημένες ταινίες ή ντοκιμαντέρ. Το AAR Hotel & Spa προσφέρει τα κανάλια NovaLife και History Channel. Συγκεριμένα, η συνδρομητική τηλεόραση δίνει την ευκαιρία να δείτε ταινίες από όλο το φάσμα του παγκόσμιου κινηματογράφου. Τέλος, μπορείτε να απολαύσετε την συνέχεια της αγαπημένης σας σειράς. Στη NOVA θα βρείτε όλες τις ξένες σειρές και βέβαια αυτή της αρεσκείας σας. Δεν θα είμασταν συνεπείς αν ξεχνάγαμε τους μικρούς φίλους του ξενοδοχείου. Διατίθεται και το παιδικό κανάλι DisneyXD για να απασχολείτε ψυχαγωγικά τα παιδιά σας.

Το AAR Hotel & Spa δεν σταματάει ποτέ να εξελίσσει τις υπηρεσίες του με σκοπό να εξυπηρετεί κάθε σας ανάγκη. Θέλουμε να αισθάνεστε σαν στο σπίτι σας και να μην υπάρχει κανένα αίσθημα έλλειψης. Στο πλαίσιο της κάλυψης των ψυχαγωγικών αναγκών έχουμε προμηθεύσει κάθε δωμάτιο του ξενοδοχείου με τέσσερα αθλητικά κανάλια, ένα κινηματογράφου και ξένων σειρών, ένα ντοκιμανέρ και ένα παιδικό κανάλι.

Στο AAR Hotel & Spa οι δικές σας ανάγκες μετατρέπονται σε δικό μας καθήκον και αυτό είναι η δική μας ευχαρίστηση! Άλλος ένας λόγος να δείξετε την προτίμησή σας στο ξενοδοχείο μας στα Γιάννενα.