BLOG

Γιατί να κάνετε τη δεξίωση του γάμου σας σε ξενοδοχείο!

Γιατί να κάνετε τη δεξίωση του γάμου σας σε ξενοδοχείο!

 Και ήρθε η ώρα που η μέλλουσα νυφούλα είπε επιτέλους το “Yes, I do!”. Και μετά τα δάκρυα της συγκίνησης ξεκινάνε να πλάθονται αυτομάτως στο μυαλό όλες οι διαδικασίες προετοιμασίας γι’ αυτή τη μοναδική στιγμή! Τι νυφικό θα βάλει η νύφη; Τι χρώμα θα είναι το κοστούμι του γαμπρού; Ο στολισμός θα έχει ρομαντικό, vintage ή μοντέρνο ύφος; Τα μαλλιά θα είναι πιασμένα πάνω ή επιμελώς ατημέλητα κάτω; Σε ποιά εκκλησία θα γίνει η τελετή… κι ένα σωρό άλλα άγχη που συνοδεύουν την πιο ξεχωριστή μέρα ενός ζευγαριού με πρώτο και κυρίαρχο «Πού θα γίνει η δεξίωση!». 

Γιατί, όπως και να το κάνουμε και οι καλεσμένοι, αλλά κυρίως το νεόνυμφο ζευγάρι, αυτό που θα θυμάται για πάντα από αυτή τη μέρα είναι το υπέροχο γλέντι που ακολούθησε μετά την τελετή και διήρκησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο το ζευγάρι θα αναζητήσει τον κατάλληλο, σύμφωνα με τα γούστα του χώρο, και τους κατάλληλους επαγγελματίες στους οποίους θα εμπιστευτεί την οργάνωση της λαμπρής δεξίωσης. 

  

 Ας δούμε όμως τώρα, γιατί το να επιλέξετε να κάνετε τη δεξίωση του γάμου σας σε ξενοδοχείο, θα αποδειχθεί πολύ σοφή σκέψη!

  

 Καταρχάς, το πρώτο που μπορεί να σκεφτεί κανείς είναι ότι ένα ξενοδοχείο διαθέτει κυρίως δωμάτια. Αυτό διευκολύνει πολύ τη κατάσταση σε περιπτώσεις που το ζευγάρι έχει καλεσμένους από μακριά κι αυτές οι περιπτώσεις δεν είναι καθόλου σπάνιες! Γιατί λοιπόν, οι καλεσμένοι σας να ζήσουν το άγχος πώς θα βρουν το κέντρο δεξίωσης, τι ώρα θα αφήσουν το γλέντι για να οδηγήσουν με ασφάλεια ως το δωμάτιο του ξενοδοχείου τους κι ένα σωρό παρόμοιους προβληματισμούς… Επιλέγοντας ένα ξενοδοχείο για την δεξίωση του γάμου σας επιλύετε αυτομάτως όλα αυτά τα θέματα. Ταυτόχρονα, επωφελείστε κι από μία προνομιακή έκπτωση, αφού κλείνετε και την αίθουσα και τα δωμάτια!

  

 Αρκετά ξενοδοχεία, ανάμεσα στα οποία είναι και το Aar Hotel & Spa, προσφέρουν ως δώρο στο νεόνυμφο ζευγάρι τη διαμονή σε ένα πολυτελές δωμάτιο, συνήθως το δωμάτιο αυτό είναι μία από τις σουίτες, για την πρώτη νύχτα του γάμου τους! Τα οφέλη σε αυτή την περίπτωση είναι πολλά. Αρχικά, το ζευγάρι έχει τη δυνατότητα μετά την τελετή και την ευχάριστη κούραση που επέρχεται από τις πόζες της φωτογράφισης, να ξεκουραστεί λίγο  και να φρεσκαριστεί στο δικό του χώρο, πριν ανοίξει το χορό! Επιπλέον, αν κατά την διάρκεια της δεξίωσης χρειαστεί κάτι η νύφη ή ο γαμπρός ή αν συμβεί κάτι απρόοπτο, μπορούν άμεσα να βρεθούν στο δωμάτιο που θα βρίσκονται τα πράγματά τους. Είναι εξίσου σημαντικό και το γεγονός ότι μετά από μία τόσο κουραστική μέρα γεμάτη συγκινήσεις, χορό, φαγητό και αλκοόλ, το παντρεμένο πλέον ζευγάρι δε χρειάζεται να πάρει το αμάξι και να οδηγήσει μέχρι το σπίτι. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πατήσει το κουμπί του ασανσέρ που οδηγεί στη σουίτα! Τέλος, τι πιο υπέροχο από το να δεις το γάμο σου σαν ευκαιρία για διακοπές, απολαμβάνοντας τις ανέσεις ενός ξενοδοχείου, ακόμα κι αν βρίσκεσαι στην πόλη σου!!

 

  Ένα ακόμα πλεονέκτημα των ξενοδοχείων που οργανώνουν δεξιώσεις γάμων είναι ότι συνήθως έχουν παραπάνω από μία αίθουσες εκδηλώσεων. Αυτό σημαίνει ότι έχετε το περιθώριο επιλογής ανάλογα με το γούστο σας, τον αριθμό των καλεσμένων ή το στυλ που θέλετε να δώσετε στο γάμο σας. Για παράδειγμα το ξενοδοχείο Aar Hotel & Spa διαθέτει μία υπέροχη αίθουσα με πολυελαίους και κρυφό φωτισμό, καθώς επίσης και μία ακόμα αίθουσα στο χώρο της εσωτερικής πισίνας, με κυρίαρχο το υγρό στοιχείο και την εντυπωσιακή γυάλινη οροφή. Η επιλογή είναι δική σας!!

 Ας μην ξεχνάμε ακόμα ότι ένα ξενοδοχείο φροντίζει για την ποιότητα των παροχών και υπηρεσιών του. Συνεπώς, στη διάθεση των καλεσμένων σας βρίσκεται ένα έμπειρο προσωπικό, το οποίο αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας ένα πλήθος εκδηλώσεων διαφορετικού χαρακτήρα κάθε φορά κι αυτό το καθιστά ικανό να ανταπεξέρχεται κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες αλλά και να επιλύει με επιτυχία οποιοδήποτε απρόοπτο τύχει και συμβεί. Παράλληλα, το μενού επιμελούνται διακεκριμένοι σεφ, με πολυετή εμπειρία και με διαρκώς ανανεωμένες ιδέες. Εσείς θα χορέψετε, θα διασκεδάστε και θα απολαύσετε κάθε στιγμή από τη μέρα του γάμου σας, αφού όλα τα άλλα θα είναι υπό πλήρη έλεγχο!

 

  Τέλος, αν σκεφτούμε ότι ένα ξενοδοχείο έχει κατασκευαστεί με σκοπό να φιλοξενεί τουρίστες, καταλαβαίνουμε ότι έχουν επιλεχθεί τοποθεσίες με εύκολή πρόσβαση, συνήθως με ωραία θέα, ώστε να εντοπίζονται εύκολα από τους ξένους επισκέπτες. Το ίδιο εύκολα θα το εντοπίσουν και οι καλεσμένοι σας! Το Aar Hotel & Spa βρίσκεται σε ένα καταπράσινο τοπίο, με μία μικρή όαση να κοσμεί την είσοδο του ξενοδοχείου δίνοντας την αίσθηση της πολυτέλειας. Επίσης, περιμετρικά αλλά και στο πίσω μέρος του κτιρίου υπάρχουν επαρκείς  θέσεις παρκινγκ για όλους τους καλεσμένους αλλά και τους επισκέπτες. 

 

  Συμπερασματικά, η μέρα του γάμου σας, σας ανήκει… είναι η δική σας μέρα, η έναρξη της νέας σας ζωής με τον συνοδοιπόρο σας,  το σύντροφο της ζωή σας… τον άνθρωπό σας!! Σκοπός αυτής της ημέρας είναι να πάρετε την ευλογία του Θεού για να έχετε ένα βίο ανθόσπαρτο και να εξοπλιστείτε με δύναμη και αντοχή προκειμένου να αντιμετωπίσετε τις καθημερινές προκλήσεις της ζωής. Έχοντας το άλλο σας μισό στο πλάι σας, όλα θα φαίνονται όμορφα, ολοκληρωμένα και υπέροχα. Φυσικά αυτή τη χαρά θέλετε να τη μοιραστείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, την οικογένειά σας και τους φίλους σας, γι’ αυτό και θέλετε να οργανώσετε ένα πάρτι, μια μεγάλη γιορτή για να φάτε, να πιείτε και να χορέψετε μέχρι τελικής πτώσεως! Το μυστικό είναι να μην αγχωθείτε για τίποτα γιατί αυτό που θα έχει πραγματικά αξία, αυτό που θα κλέψει την παράσταση και θα θυμάστε για πάντα από εκείνη τη μέρα είναι το αυθεντικό, πηγαίο χαμόγελο ευτυχίας που θα αντικρίζετε κάθε φορά που θα κοιτάτε δίπλα σας!

 

Από εμάς… Η ώρα η καλή!!!