BLOG

ISO 22000... γιατί η υγεία σας είναι προτεραιότητα για εμάς!

ISO 22000... γιατί η υγεία σας είναι προτεραιότητα για εμάς!

Η ανάγκη για βελτιστοποιημένες υπηρεσίες στον χώρο των ξενοδοχείων και της εστίασης πλέον, είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική. Το AAR Hotel & Spa γνωρίζοντας σε βάθος τις απαιτήσεις των πελατών του, έχει προχωρήσει σε αναβαθμίσεις των υπηρεσιών του στον βαθμό που ελάχιστες ξενοδοχειακές μονάδες μπορούν να ακολουθήσουν.

Το ISO 22000 αποτελεί μια από αυτές τις υπηρεσίες που κάθε επισκέπτης ενός ξενοδοχείου θα πρέπει να απολαμβάνει. Η εφαρμογή της πιστοποίησης δεν πραγματοποιήθηκε μόνο για τις ανάγκες του ελληνικού νομοθετικού πλαισίου, αλλά ως ξενοδοχειακή μονάδα έχουμε το αίσθημα της ευθύνης και της προσφοράς ως προς την υψηλή ποιότητα που πρέπει να έχουν τα τρόφιμα που καταναλώνονται στη μονάδα μας

(όπως αυτά του πρωϊνού ή του εστιατορίου).

Πιο συγκεκριμένα, το ISO 22000 είναι μια ολοκληρωμένη λύση και διεθνώς αναγνωρισμένη στον κλάδο της εστίασης. Αποτελεί ένα εξαιρετικό Σύστημα διαχείρισης Ασφάλειας και Υγιεινής Προϊόντων περιλαμβάνοντας το HACCP και την εφαρμογή της σχετικής νομοθεσίας με κάθε τύπο τροφίμου. Επίσης, ο τρόπος που σχεδιάστηκε είναι συμβατός με συστήματα διαχείρισης έχοντας σκοπό να είναι εφικτή η ενοποίηση και η συνεργασία με άλλα συστήματα διαχείρισης, αποτελώντας ένα μοναδικό και ενιαίο σύστημα.

Ο κύριος στόχος μέσω της αξιολόγησης, της αναγνώρισης και της ανάλυσης των φάσεων της διαδικασίας παραγωγής, με την πρόληψη των κινδύνων και τον έλεγχο, είναι η μείωση σε πολύ μεγάλο ποσοστό της παρουσίας των κινδύνων αυτών. Πρέπει να τονισθεί επίσης, ότι το ISO 22000 είναι ένα πρότυπο που ενεργεί προληπτικά και δεν ανιχνεύει τον βαθμό ποιότητας, αλλά εστιάζει αποκλειστικά στην ασφάλεια των προϊόντων και των τροφίμων.

Το AAR Hotel & Spa εφαρμόζοντας το ISO 22000 έχει καταφέρει να μειώσει τα καταναλωτικά παράπονα σε όχι απλά υψηλό ποσοστό, αλλά να τα εκμηδενίσει. Παράπονα για ενοχλήσεις στομάχου ή τροφικές δηλητηριάσεις δεν υφίστανται στη μονάδα μας, γεγονός που μας κάνει περήφανους και σαφώς ευτυχισμένους, διότι παρέχουμε υπηρεσίες με τον τρόπο που εσείς θέλετε να απολαμβάνετε την διαμονή σας στην σύγχρονη ξενοδοχειακή μας μονάδα.

Με αυτό τον τρόπο έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη πολλών τουριστών, αλλά και ομάδων που σχετίζονται με την πολιτική και τον αθλητισμό. Συνοδείες ξένων πολιτικών αρχηγών είναι απόλυτα ικανοποιημένες εξαιτίας της υψηλής ασφάλειας εστίασης που απολαμβάνουν στο  εστιατόριο του AAR Hotel & Spa. Είναι ευνόητο το γεγονός πόσο σημαντικό είναι για έναν αρχηγό κράτους ή πρωθυπουργό η ασφαλής διατροφή.

Στον ίδιο βαθμό σημασίας αποτελεί η ασφάλεια της διατροφής και των λοιπών προϊόντων και για τις αθλητικές ομάδες. Μεγάλοι σύλλογοι και τοπικές ομάδες εμπιστεύονται την χαλάρωση των αθλητών τους στο ξενοδοχείο μας. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να προσφέρουμε υψηλής ασφάλειας διατροφικές παροχές στους αθλητές. Επίσης, είναι τιμή μας που το AAR Hotel & Spa επιλέγεται από εθνικές ομάδες με στόχο την παραμονή τους ή την προετοιμασία τους. Η ποιότητα και η ασφάλεια των τροφίμων που επιλέγουμε μας καθιστούν και εμάς πρωταθλητές στον κλάδο μας.

Προσκαλούμε και εσάς να μοιραστείτε αυτή την επιτυχία μαζί μας, αλλά ακόμα περισσότερο να απολαύσετε μια ξεχωριστή διαμονή που σας προσφέρει υψηλές υπηρεσίες ασφάλειας διατροφής  με την συνδρομή του ISO 22000, το οποίο εφαρμόζει πιστά το  AAR Hotel & Spa και για το οποίο ελέγχεται όποτε το απαιτούν οι κανονισμοί του οργανισμού και η ισχύουσα νομοθεσία.

Ο σκοπός για εμάς είναι η ιδανική σας διαμονή και με γνώμονα την εξυπηρέτησή σας βελτιώνουμε καθημερινά τις υπηρεσίες μας.