BLOG

WiFi πολλών αστέρων.

WiFi πολλών αστέρων.

Ένα καλό ξενοδοχείο δεν σχετίζεται μόνο με το τακτοποιημένο κρεβάτι σας ή το ζεστό νερό στο μπάνιο. Ένα ξενοδοχείο αποτελεί χώρο φιλοξενίας των εργασιών που πρέπει να εκτελεσθούν μακριά από την βάση σας. Δεν είναι λίγες οι φορές που βρεθήκαμε όλοι μας στη δυσάρεστη θέση να μην μπορούμε να έχουμε επαφή με το εργασιακό ή οικογενειακό μας περιβάλλον. Είναι όμως μόνο αυτή η ανάγκη μας για επικοινωνία;

Στο AAR Hotel & Spa η εξυπηρέτηση δεν είναι μόνο εξαιρετική με βάση τα σχόλια των πελατών μας στο Trip Advisor, αλλά και τάχιστη. Σύμμαχός μας στην ταχύτητα δεν είναι μόνο το προσωπικό μας, αλλά και το δίκτυο WiFi που παρέχουμε. Με 50mbs ταχύτητα θα συμφωνήσουμε όλοι και οι λόγοι που το κάνουν ακόμα πιο σημαντικό είναι οι παρακάτω.

Πόσες φορές δυσκολευτήκατε να διαχειριστείτε την αλληλογραφία του γραφείου σας με την ένδειξη του σήματος να δείχνει με δυσκολία την μια γραμμή; Η εξέλιξη αυτή είναι απαγορευτική στο AAR Hotel & Spa. Οι ταχύτητες download συνοδεύονται από υψηλό upload που φτάνει στα 4mbs. Έτσι κάθε ανάγκη στο e-mail σας μπορεί να καλυφθεί.

Επιπροσθέτως, με γνώμονα την ανάπτυξη των ηλεκτρονικών επιχειρήσεων θα ήταν αδύνατο να μην σκεφτούμε τους πελάτες μας που δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά μέσω διαδικτύου. Όπως εμείς κάνουμε το καλύτερο δυνατό για εσάς, έτσι και εσείς θέλετε να εξυπηρετήσετε τους πελάτες σας. Οι παραπάνω ταχύτητες επιτρέπουν να διαχειριστείτε την πλατφόρμα του e-shop σας με πολύ μεγάλη ευκολία κάνοντας upload νέα προϊόντα ή απλώς να εξυπηρετήσετε μια νέα παραγγελία. Το lifestyle του ηλεκτρονικού επιχειρείν είναι και στη δική μας κουλτούρα.

Το WiFi δεν εξυπηρετεί μόνο τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, αλλά και τις οικογενειακές.Ένα ασθενές σήμα προσφέρει μια ασθενή ή μηδενική εικόνα στο skype σας. Εσείς θέλετε να μοιραστείτε όμορφες εικόνες και συναισθήματα με την οικογένειά σας ή με τους φίλους σας, εμείς θέλουμε να δούνε πόσο όμορφα περνάτε στο ξενοδοχείο μας.

Επίσης, τα Ζαγοροχώρια και το κέντρο των Ιωαννίνων δεν είναι για τους αμύητους επισκέπτες. Τα μυστικά της Ηπείρου είναι πολλά και σας προκαλούν να τα γνωρίσετε. Η άψογη σύνδεση WiFi θα σας βοηθήσει να βρείτε τις πληροφορίες που επιθυμείτε την κατάλληλη στιγμή. Λίγο πριν την έξοδό σας από το ξενοδοχείο θα είστε έτοιμοι να πάτε στον προορισμό που θέλετε χωρίς χάσιμο χρόνου.

Όσον αφορά το ταξίδι δεν τελειώνει ποτέ! Η επόμενη πτήση πλησιάζει και παρ' όλο που σας θέλουμε κοντά μας δεν επιθυμούμε να την χάσετε... Μπαίνοντας στη σελίδα της αεροπορικής εταιρείας σας θα κάνετε εύκολα και γρήγορα το check-in για να προλάβετε την πτήση σας. Μετά από μια βραδιά στα Ιωάννινα είναι δύσκολο να ξυπνήσει κάποιος στην ώρα του. Γρήγορο Wifi σημαίνει άμεσο check-in μέσα από την πρόσβαση στο διαδίκτυο από όλους τους χώρους του ξενοδοχείου. Οι δέκα κεραίες Unifi του ξενοδοχείου μας εγγυώνται πλήρης πρόσβαση και ότι η γραμμή δεν θα έχει ποτέ downtime!

Το  AAR Hotel & Spa δεν είναι μόνο του σε αυτή την προσπάθεια. Διατηρεί το καλύτερο δίκτυο WiFi χάρη στην nowire.gr. Πρόκειται για μια εταιρεία με εξαιρετική αξιοπιστία, είναι αδειοδοτημένη από την ΕΕΤΤ και έχει συνεργασίες με εταιρείες υψηλής τεχνολογίας. Η Nowire έχει δικό της δίκτυο και την πολυτέλεια να παρέχει ταχύτητες που αγγίζουν το αστρονομικό νούμερο των 1,6 Gbps. Η οργάνωση μας στα θέματα δικτύου δεν περιορίζεται εδώ. Για backup γραμμή διατηρούμε ως πάροχο τον ΟΤΕ με 24 mbps, γεγονός που σημαίνει ότι δεν θα σας λείψει το internet ποτέ. 

 

σχόλια πελάτη για το wifi του AAR hotel

Σχόλιο για το wifi του ξενοδοχείου!

 

Τέλος, ο τρόπος σύνδεσης στο δίκτυο είναι εξαιρετικά απλός. Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες και καλή διαμονή!

 

1) Ενεργοποιήστε το WiFi 

2) Επιλέξτε το δίκτυο AAR Hotel & Spa

3) Στην οθόνη του hotspot που άνοιξε πατήστε στο κουμπί "κάντε κλίκ για συνέχεια" και σας στέλνει στη σελίδα του Facebook του ξενοδοχείου

4) Σερφάρετε ελεύθερα!

 

Μια ακόμη υπηρεσία που σας παρέχετε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στο ξενοδοχείο μας, που δεν θα συναντήσετε σε άλλα ξενοδοχεία στα Ιωάννινα!