EKSPERIENCA

Palestra

Të parët tanë thonin “një mendje e shëndoshë në trup tëshëndoshë”, kështu Hotel & Spa Aar ju jep mundësinë që ta mbani veten tuaj në formë gjatë pushimeve.

Prandaj ndërtuam një vend të rehatshëm të pajisur me mjete moderne për ata që nuk duan të humbasin as edhe një ditë nga ushtrimi i përditshëm.

Lehtësira dhe Shërbime

Orari

Palestra është e hapur 24 orë dhe pa pagesë për ata që qëndrojnënë hotel.

Palestra jonë ofron:

  • 2 pista vrapi
  • Biçikletë
  • Pajisje për stërvitjen e muskujve dhe kurrizit
  • Sistem për trajnim rezistence