Parajsa juaj!

Një akomodim modest me ngjyrat e tokës dhe linja të thjeshta mobiliesh, kështu mund të përshkruhen ambientet e brendshme të Hotel & Spa Aar. Dhomat janë të pajisura me dyshekët miqësorë ndaj ambientit me Aloe Vera, çarçafë të butë dhe jastëk Salvini, një kombinim perfekt për pushimin dhe relaksimin që ju nevojitet.

Mjafton të lidhesh me internetin, të zgjedhësh muzikën që të pëlqen dhe shijo aromën dhe shijen e verës Glinavos.

Në qoftë se dëshiron një natë luksi, zgjidh një nga suitat tona dhe zbulo mikpritjen karakteristike të Hotel & Spa Aar!

  • Akomodimi në Janinë

Executive Twin Room

The executive twin rooms at AAR Hotel & Spa are spacious with modern decoration and warm colors, offering a sense of tranquility. The fast wi-fi is alsoavailable to your room, so that adventurous travelers can continue searching for new destinations in our city and business customers can work, enjoying a comfortable and productive stay.

Book this room → View more →
  • Akomodimi në Janinë

Executive Twin Room - Disability Access

The executive twin rooms with disability access at AAR Hotel & Spa, are designed with great care and attention to detail, with precise placement of equipment, both in the bedroom and in the bathroom, in order to meet all.

Book this room → View more →
  • Akomodimi në Janinë

Superior Double Room

Choose one of AAR Hotel & Spa’s superior double rooms, as it is spacious, modern and elegantly decorated, with a special emphasis on the quality of mattress and bed linen, in order to provide the best relaxation to both leisure and business travelers alike.

Book this room → View more →
  • Suitat Aar Hotel & Spa Janinë

Executive Triple Room

The executive triple rooms of AAR Hotel & Spa decorated in soft colors, with elegant and modern furnishings to provide all the necessary amenities for your stay, composing a beautiful and cozy atmosphere.

Book this room → View more →
  • Akomodimi në Janinë

Superior Triple Room

Choose one of AAR Hotel & Spa's superior triple rooms, as they feature large bright spaces with discreet decoration and earthy shades, offering an atmosphere suitable for relaxation, so you can rest enough, until you return back to your daily routine.

Book this room → View more →
  • Akomodimi në Janinë

Suite

Our suites feature spacious, well-designed spaces and exude discreet luxury, combining earthy tones with modern textures and furnishings. This type of room consists of a bedroom and a living room, ideal to satisfy any demanding guest.

Book this room → View more →
  • Akomodimi në Janinë

Economy Room

The economy quadruple room at AAR Hotel & Spa is spacious and designed to offer a beautiful stay. This room type is located in the semi-basement area of ​​our hotel, has a window instead of a balcony, offering a sense of tranquility andis ideal for moments of relaxation.

Book this room → View more →
  • Suitat Aar Hotel & Spa Janinë

Economy Double Room

The economy double room at AAR Hotel & Spa is cozy with modern décor and offers a sense of warmth. This room type is located in the semi-basement area of ​​our hotel, has a window instead of a balcony and is ideal for moments of relaxation and tranquility.

Book this room → View more →