JANINË

Vendet e Zagorisë

Vendet e Zagorisë zënë një sipërfaqe përreth 1000 km², ku gjenden 46 fshatra tradicionalë të ndërtuar prej druri dhe guri, të rrethuar nga pyje, lumenj dhe liqene alpine.

Këto do të gjeni dhe parkun kombëtar Vikos – Aoos. Kjo zonë ka shumë ura dhe manastire tradicionale.

Në rast se je një fans i sporteve, atëherë kjo është parajsa jote. Rafting, kanoe, ngjitja në mal, kalërimi dhe çiklizmi janë disa prej aktiviteteve që të ofrohen në vendet e Zagorisë.