Blog Aar Hotel & Spa

Qëndroni të informuar me të rejat dhe ofertat e Hotel & Spa AAR, si dhe sugjerimet e eventet në qytetin e Janinës.

Ελιά! Η δική μας φιλοσοφία...

Ελιά! Η δική μας φιλοσοφία...

Οι Αθηναίοι κλήθηκαν να επιλέξουν νερό ή σοφία... Δεν άργησε πολύ να ληφθεί η απόφαση! Η θεά Αθηνά έγινε η προστάτιδα της πόλης των Αθηνών. Μια πόλη χωρισμένη σε δήμους, όπως γίνεται σήμερα σε όλα τα αστικά κέντρα της Ελλάδος. Μια πόλη που δεν θυμίζει τίποτα το τότε με το σήμερα, παρά μόνο αν πλησιάσει κάποιος το ιστορικό κέντρο στην περιοχή του Θησείου. Τότε η φιλοσοφία αρχίζει και περπατάει ανάμεσα σε Έλληνες και ξένους...

Αν έπρεπε να παρομοιάσουμε με κάποιο τρόπο την ελιά που επιλέξαμε να τοποθετήσουμε στο εστιατόριο του ξενοδοχείου μας θα επιλέγαμε τον παραπάνω λόγο. Βγαλμένο από την μεγάλη μας παράδοση, το αρχαιοελληνικό μεγαλείο και την πάλαι ποτέ ένδοξη πόλη των Αθηναίων. Οι αρχικές μας σκέψεις ήταν διάφορες, αλλά οι παρακάτω λόγοι μας οδήγησαν στην αγαπημένη μας Ελιά.

Περισσότερα
Νέα υπηρεσία! Nova Κανάλια στο ξενοδοχείο μας !

Νέα υπηρεσία! Nova Κανάλια στο ξενοδοχείο μας !

Η παραμονή στο ξενοδοχείο δεν σημαίνει ότι πρέπει να αφήσετε τις αγαπημένες σας συνήθειες. Σαφώς και μια διαμονή συνεπάγεται σε διακοπές ή επαγγελματικές υποχρεώσεις, αλλά είναι δύσκολο να μας λείψουν πράγματα που απολαμβάνουμε καθημερινά. Μια από τις αγαπημένες μας συνήθειες είναι η συνδρομητική τηλεόραση. Οι λόγοι ποικίλλουν και για τον καθένα είναι ξεχωριστοί. Τα Ιωάννινα είναι πανέμορφα και η Ήπειρος δεν μπορεί να εξερευνηθεί με μια μόνο επίσκεψη, αλλά μπορεί να συνδυαστεί και με την....αγαπημένη σας ομάδα!

Περισσότερα